TwistMagazine.se

Magazine-bloggen med en Twist

rainbow

Annorlunda lån

Det finns många saker som man kan låna hem. Böcker, musik och filmer på biblioteket till exempel. Men så finns det också lite mer udda saker till hemlån. Eller, tydligen inte så udda ändå eftersom det verkar vara ganska så vanligt och snarare handlar det väl om att jag helt enkelt inte tänkt på det, men samtidigt så är det en riktigt smart sak. Nu förstår jag om ni börjar bli lite irriterade över att jag inte säger VAD det är som jag tänker på. Så det säger jag nu: glasögon och solglasögon. Vilket, när man tänker efter lite, inte är så konstigt ändå.

Låna hem på nätet & prova på
Eftersom glasögon är någonting man kommer att bära i flera år så är det väldigt viktigt att man trivs med dem. Att kunna få prova på dem i en dag eller två är då givetvis mycket bra. Ännu bättre är då om man kan få låna hem flera par bågar för att jämföra. Det är praktiskt att handla på nätet, men vissa saker är lite krångligare, eftersom det är bra om man kan prova på innan man köper (kläder, glasögon och mycket annat också) om man inte är HELT säker på att vad man nu köper passar.

Utan kostnad!
Ett företag som har lite som sin specialitet att låna ut glasögon till möjliga kunder via nätet är Renoptik. De låter en beställa hem tre stycken bågar för att prova på dem i tre dagar – utan kostnad! Ett riktigt bekvämt sätt att skaffa sig sina nya glasögon på, och jag grämer mig lite över att jag inte kom på den först. Men så är det väl, det finns anledningar till att jag inte är en riktigt, riktigt framgångsrik entreprenör. Å andra sidan, det verkar vara ett jobbigt liv också, så jag tror jag nöjer mig med att vara den jag är.

Bibliotek

Ett vanligt bibliotek. Här går det inte att låna glasögon!

Leave a Reply