TwistMagazine.se

Magazine-bloggen med en Twist

rainbow

Är det inte jul snart?

Vi befinner oss fortfarande i augusti, men ändå: är det inte dags att bestämma var ni ska fira jul snart? Nu hör jag att många av er suckar och stönar: det här är ingenting ni vill tänka på än på ett bra tag. Men vi har ett bra skäl till att ta upp det redan nu, för det kan vara viktigt att vara ute i god tid. För många är frågan om var man ska fira jul med vilken gren av släktträdet man ska åka till. Många försöker åka till flera, men bor man långt ifrån varandra så kan det bli svårt, men det finns ett alternativ och det är inte vilket alternativ som helsts. Det är ett alternativ som kan leda till en alldeles fantastisk jul: att åka någon helt annan stans. Låt oss nu förklara vad det är vi tänker på.

Fira jul på klassiskt vis
Det finns ett hotell Tällberg som har lite som sin specialitet att erbjuda ett fantastiskt julfirande, Green Hotel. Slädfärd till julotta (om an orkar upp så tidigt), tomte, gran och allting – i ett hotell som har en riktig gammaldags atmosfär, och det mitt i Dalarna. Det går knappast att undvika att drabbas av julkänsla! Klassiskt julbord av högsta kvalitet, snö utanför (förhoppningsvis, men det brukar finnas snö till jul i Dalarna). Visst låter det lockande att få med så många i familjen som möjligt dit och fira tillsammans?

Det är just det som är problemet, att det är så lockande. Många vill fira jul hos Green Hotel, så det gäller att vara ute i god, så att man får sina rum. Väntar man så kommer de att bokas snabbare än fort. Därför skriver vi nu redan i augusti om att fira jul hos Green Hotel. Ett minne för livet för stora som små.

Leave a Reply