TwistMagazine.se

Magazine-bloggen med en Twist

rainbow

En ding ding värld

Vi läste igår en helflippad artikel som aftonbladet.se hade lagt upp, trodde först att det var ett skämt men sen när vi insåg att det var en händelse som hänt på riktigt så visste vi inte om vi skulle skratta eller gråta.

Det hela var en händelse som utspelade sig i Hallstavik på en pizzeria där det var tre lastbilschaufförer som satt och åt och drack öl. När en av dem blivit rejält berusade så nekade pizzerian att servera dem mer öl och det var då han blev så arg att han började kissa på de andra gästernas mat och dryck, och samtidigt som han urinerade ner större delar av stället gick hans vänner till angrepp mot de andra gästerna då de trodde att någon av dem hade ring till polisen. När de väl skulle lämna pizzerian ramlade den berusade chauffören och slog då till sina vänner och stack sedan från platsen.

Mannen slängde av sig sina kläder samtidigt som han flydde från platsen och dök sedan upp i ett lägenhetsområde ifört endast kalsonger, en boende fick ett knytnävsslag över ansiktet så att dennes löständer ramlade ut, den arga chauffören stampade då sönder dem och tog sig därefter in i ett av lägenhetshusen. Han tog sig in i en främmande persons kök där han blev erbjuden att bli körd till sjukhus men när de kommit ut till bilen gav chauffören bilägaren ett slag och stack från platsen igen. Därefter försökte han stjäla en bil  men lyckades inte då den hade alkolås.

Efter denna dramatiska händelse har den berusade mannen dömts till tre månaders fängelse för misshandel och försök till tillgrepp av fortskaffningsmedel, han får också betala 25 000 kronor i skadestånd till de två misshandlade männen.

Ni hör ju vilken dramatik det var i Hallstavik! När man läser artikeln känns det som att man läser ”En ding din värld”, för inte låter det helt klokt? Helt klart den mest twistade nyheten denna vecka!

Leave a Reply