TwistMagazine.se

Magazine-bloggen med en Twist

rainbow

Ett bra tips: Yoddla

Här kommer ett tips till dig som söker ett riktigt bra affärssystem som passar små och medelstora företag. Yoddla är ett webbaserat affärsstöd som har enkelheten i fokus. Till skillnad från andra liknande tjänster som ofta antingen har för få funktioner så att man måste använda flera stycken samtidigt, eller för många funktioner så att man måste betala för sådant som man aldrig använder, så är Yoddla det perfekta mellantinget som är befriat från onödiga funktioner samtidigt som alla de viktiga finns med på ett och samma ställe. Att Yoddla fungerar som affärsstöd framförallt för små och medelstora företag hindrar förstås inte att man även i andra nischer kan dra nytta av kundhantering och tidrapportering.

yoddla

Det var just ett litet tjänsteföretag som utvecklade Yoddla, som kom till för att företaget inte hittade någon liknande tjänst som de var helt nöjda med. De tyckte helt enkelt att det fanns ett hål att fylla, och resultatet blev Yoddla – ett affärssystem där man kan få en översikt, samla alla kunder och projekt på ett ställe, och följa varje affär från lead till faktura. Kravet var att det skulle vara enkelt för vem som helst att använda.

Förutom användarvänligheten är Yoddla också väldigt prisvärt. På yoddla.com kan man räkna ut vad den fasta månadskostnaden kommer att bli, beroende på antal användare, och det bästa av allt är att man har möjlighet att testa Yoddla kostnadsfritt i 14 dagar och därefter bestämma sig för om man vill gå vidare eller inte. Man har alltså inget att förlora på att prova, och det om något visar ju att det här är en produkt som talar för själv där man inte behöver betala en enda krona innan man har sett vad den går för.

Med Yoddla får du alltså mindre krångel och mer tid över, till ett väldigt fördelaktigt pris!

Leave a Reply