TwistMagazine.se

Magazine-bloggen med en Twist

rainbow

Ett uterum sätter guldkant på vardagen

Tycker du också att den svenska sommaren är alldeles för regnig? Du är inte ensam. Vädret kan man ju tyvärr inte göra så mycket åt, om man nu inte åker till varmare breddgrader som inte har så mycket nederbörd, men det finns faktiskt saker man kan göra för att bättre kunna uppskatta även de regniga dagarna. En sådan sak är att skaffa ett uterum.

Med ett uterum får du ett rum som låter dig njuta av din trädgård fast du är inne. Att sitta i uterummet när det regnar och läsa en god bok eller se en bra film på paddan är riktigt mysigt. Man hör regndropparna slå mot rutorna och man är fortfarande nära naturen fast man har skydd från vädrets makter. Uterummet låter dig helt enkelt få ut mer av sommaren och sätter guldkant på vardagen. Du får ett rum som är mycket mer än en altan, men som samtidigt har en mycket friare känsla än ett rum inne i huset. Och när det är soligt är det lätt att öppna upp och njuta av det fina vädret.

Vad ska man välja?

Det finns många leverantörer för uterum och att välja rätt kan kännas som en djungel. Det man ska tänka på är att kvalitet är viktigare än pris, men eftersom ett uterum är en stor investering är priset förstås också en viktig del. Det handlar om att få en bra deal med hög kvalitet till ett bra pris, och självklart är det också väldigt viktigt att man känner sig trygg med leverantören. Titta till exempel på vilka garantier du får och var noga med att fråga om det är något du inte förstår.

Uterumsmästarna (http://www.uterumsmastarna.se) har till exempel produktgaranti, nöjd kund-garanti, fast pris och en personlig kontaktperson under hela processen så att du som kund ska känna dig trygg med det du köper.

Leave a Reply