TwistMagazine.se

Magazine-bloggen med en Twist

rainbow

Nya maffiga Friends Arena

Ni har väl sett den nya nationalarenan vi fått? Friends Arena, den har stått klar ett tag nu och den är minst sagt imponerande, så stor den verkar vara! Förhoppningsvis blir det ett besök inom en snar framtid. Det jag är mest imponerad över är att det finns så många användningsområden, självklart blir det mycket sport.

Jag fick en smärre chock när jag slog på TVn förra helgen och såg att dom spelade bandy, på is(!), i arenan. Hur i hela lyckades dom ta bort gräset och få till is som är lika stor som en fotbollsplan. Inte nog med det, idag, minder än en vecka efter bandyfinalen ska landslaget spela fotboll på samma arena, så nu är det gräs igen. Vilken flexibilitet!

I övrigt så verkar det som att många stora konserter kommer att hållas där i sommar. Förut var de största konserterna på Ullevi i Göteborg, men nu lär det väl bli större i Stockholm. Bruce Springsteen kommer såklart till Sverige, som han gör varje sommar. The Boss ska hålla hela tre konserter i Friends Arena. Övriga stora artister som kommer är One direction, Kiss och Iron Maiden.  Undrar om det finns biljetter kvar? Jag är nog mest sugen på att se Bruce.

Det kanske blir en vända till Stockholm i sommar då, hur som helst så måste en konsert i den nya enorma arenan vara något utöver det vanliga, en upplevelse!

Ta en titt på den här filmen från Friends Arena på youtube:

Leave a Reply