TwistMagazine.se

Magazine-bloggen med en Twist

rainbow

Planeringshjälp

Senast vi skrev här på TwistMagazine så handlade det om kick-off, och det är på sätt och vis ett tema som vi kommer att fortsätta med här. Nu är det ju väldigt sent med kick-off, men i stället så är julen i antågande, och då ska det ju arrangeras julfest på många företag, stora som små. På det lilla företaget med färre än tio anställda så kanske det inte blir någon större sak – man nöjer sig med att hyra ett par bord på ett hotell som arrangerar julbord, eller något liknande. Men för större företag så kan planerandet av julfesten lätt bli stort och svåröverskådligt. Mycket logistik, helt enkelt.

Hjälp vid planerandet
Vi tänkte därför tipsa om ett verktyg som hjälper till vid eventplanering, Magnet. Magnet riktar sig först och främst till de som arrangerar event på heltid (som Mikaela som vi skrev om i somras), men är lättanvänt och skalbart, och passar både för stora och små event. Magnet är också skapat med tanke på att event kan komma i många olika former, från konserter till idrottsevenemang, från föreläsningar till fester. Med andra ord, användbart vid planeringen av snart sagt vilket event som helst. Även om vi nu här skriver mer specifikt om julfester, så fungerar det till till sommarfester och kick-offer också.

En av huvudanledningarna till att vi rekommenderar att titta närmare på Magnet är att det är väldigt enkelt och rakt på; lätt att komma igång med. Enkelheten och rakt-på-attityden gäller inte bara själva verktyget, utan även det runtomkring, som kundtjänst och betalningsalternativ. Informationen är klar, tydlig och rakt på sak, vilket annars inte alltid är fallet med olika onlinetjänster (tyvärr, någonting som vi planerar att återkomma med en artikel o någon gång i framtiden).

Det blir alltså vårt tips för den här månaden, för dig som behöver hjälp att planera julfest eller annat större event – Magnet.

Leave a Reply