TwistMagazine.se

Magazine-bloggen med en Twist

rainbow

Ska ni gifta er?

Först och främst: Stort grattis! Att ingå äktenskap är förhoppningsvis något man bara gör en gång i livet. Det är det man strävar efter i alla fall, även om statistiken säger att många av oss kommer att göra det fler gånger. Det är ju trots allt inte för de fina kläderna eller den roliga festen som man gifter sig, utan för att man vill lova varandra att man ska älska varandra för evigt. Men även om själva löftena är poängen med ett bröllop så är förstås det runtomkring också en del av upplevelsen.

Vissa satsar på en enkel vigsel, kanske rentav utan varken brudklänning eller fest, medan andra slår på stort och bjuder in alla de känner till det mest sagolika bröllop man kan tänka sig. Det finns inga rätt eller fel, utan det beror helt enkelt på hur brudparet vill ha det. För det är ju brudparet som ska bli nöjda – man gifter sig inte för någon annans skull! Det finns förstås andra saker som kan påverka vilken typ av bröllop man väljer också, som till exempel ekonomin. Det är inte billigt att ordna en stor bröllopsfest.

De allra flesta väljer att föreviga sin speciella dag med hjälp av en bröllopsfotograf. Beroende på vilken fotograf man väljer kan man få lite olika typer av bilder, så det gäller att hitta en bra bröllopsfotograf som passar för de önskemål man har. Minnena kommer man alltid att ha kvar, men förutom dessa är ju bröllopsbilderna det enda som visar hur det var på den lyckliga dagen, så det kan vara en god idé att inte snåla med budgeten till bröllopsfotografierna. Det är ju roligare att ha många bilder än några få, och med fler bilder finns det också mer utrymme för lite spex och lek som kan vara en rolig kontrast till de mer seriösa och traditionella bröllopsbilderna.

Leave a Reply