TwistMagazine.se

Magazine-bloggen med en Twist

rainbow

Snåla inte på garageporten!

När man bygger garage finns det en hel del saker att tänka på. En av sakerna är vilken garageport man ska ha, och det gäller inte bara vilken typ av port man ska ha (takskjutport, rullport, vipport, slagport o.s.v.) utan också var man ska köpa sin port. Det är nämligen inte så enkelt som att alla takskjutportar eller alla rullportat är likvärdiga. Tvärtom finns det stora skillnader i kvalitet, så det gäller att hitta företagen som erbjuder hög kvalitet till rimliga priser.

Kvalitet kostar, men inte hur mycket som helst

Har man hur mycket pengar som helst att röra sig med spelar det förstås inte roll hur dyr garageporten är, men de flesta av oss har en begränsad ekonomi och även om vi är beredda att betala för kvalitet är det nog ingen som har lust att betala överpriser utan någon egentlig anledning. Ett företag som kan erbjuda överkomliga priser är Sandöporten som har garageportar av bra kvalitet, och där man dessutom har stora möjligheter att styra hur porten ska se ut och vilka finesser den ska ha. Man kan till exempel välja ytstruktur, färg, om den ska vara automatisk, om den ska ha fjärrkontroll och om den ska ha fönster.

Garageporten har många viktiga uppgifter

Så varför är det då så viktigt med en garageport av bra kvalitet? För det första ska porten förstås skydda bilen mot väder och vind. I ett varmgarage ska den inte släppa in kyla eller låta värmen sippra ut. Den ska också finnas där som ett skydd mot inbrottstjuvar, och eftersom teknikerna som tjuvarna använder sig av utvecklas i takt med att säkerhetsåtgärderna gör det så kan ni tänka er att det inte krävs mycket för att ta sig in genom en port som inte har egenskaper som gör den svår att öppna för den som inte har nyckel.

Leave a Reply