TwistMagazine.se

Magazine-bloggen med en Twist

rainbow

Sommaren är i antågande!

Enligt SMHI nådde sommaren stora delar av Sverige rekordtidigt i år och även om vädret sedan bjöd på en del bakslag så ser sommaren ändå ut att bli fin. Det kommer säkert att bli en del festivaler, lite campande och mycket annat roligt även i sommar och redan finns en del inplanerat, men det finns många luckor att fylla i kalendern. Många av de luckorna kommer säkert att fyllas av solande och badande, förutsatt att vi får vettigt väder, vilket jag tror vi får. Jag har nämligen läst i flera olika tidningar att experterna förutser att årets sommar kommer att bli fin; en riktig badsommar. Inte en sådan där tråkig sommar då det regnar i princip varje dag som ju annars är sorgligt vanligt i Sverige.

Den svenska sommaren brukar ju vara lite sådär extrem. Antingen är det soligt och varmt nästan varenda sommardag, eller så är det 90% regn. Men det är så det är och vi står ut med de dåliga somrarna för att de bra är så… bra! De bästa somrarna i världen skulle jag tro, även om jag inte upplevt sommaren i speciellt många andra länder. Jag bara utgår från att det är på det viset, det är mycket möjligt att vi tycker somrarna är så bra på grund av att vintern är så ryslig, mörk och kall. Vi är lite desperata helt enkelt.

Jag har också bestämt mig för att chansa på att det verkligen blir en vacker sommar; jag har köpt en bikini på nätet, och den var inte billig. En riktigt exklusiv sak som jag knappt kan bärga mig tills jag kan börja använda den. Eller, så dyr var den inte, relativt hur mycket den kostar på andra sajter än via Bikini Online. Sådant är ju relativt: för att vara en bikini var den dyr, för att vara en exklusiv lyxbikini var den billig.
Vi ses på stranden!

Leave a Reply