TwistMagazine.se

Magazine-bloggen med en Twist

rainbow

Tips inför kickoffen

Nu börjar det bli dags för kickoff på de flesta företag. Gruppövningar ska genomföras, kubb ska spelas, tal ska hållas av chefen och otrohetsaffärer ska inledas. Eller? Måste det verkligen vara så?

Twist grep tag i Mikaela som jobbar på Perfect event (www.perfectevent.se), en eventbyrå i Stockholm som har specialiserat sig på paketerade upplevelser och fester, samt konferens och event. Och hon menar att det inte alls behöver vara så klyschigt på företagskickoffen som många tror.

Hej Mikaela! Berätta om Perfect Event!
Hej! Perfect Event är en relativt nystartad eventbyrå i Stockholm, men vi som arbetar här har många år i branschen. Vi såg en lucka på marknaden kring paketerade event för företag, och har vi över 30 färdiga paket för företagsfesten.

Vore det rättvist att jämföra er med till exempel Live It?
Både ja och nej. Båda vi paketerar upplevelser och gör det med hjälp av underleverantörer. Vi tror på man ska göra det man är bäst på, och vi är bäst på att koordinera medan våra leverantörer är bäst på att genomföra. Sedan vänder sig Live It till privatmarknaden vilket vi inte gör, och ofta är en kick off en mycket större sak att sätta ihop än till exempel ett fallskärmshopp.

Kan du ge några exempel på paket för den som tröttnat på brännboll?
Absolut! I dagsläget erbjuder vi exempelvis många sommarfester, bland annat på chartrade båtar eller till och med med sjöflygplan. Är man mer äventyrligt lagd så kan man sätta sig i Speedcats, båtar som går helt vansinnigt fort, eller prova sina egna vingar i en Bodyflight-tunnel. Vi brukar kunna hitta något för alla smaker.

Några tips till eventbokaren på företaget
Det är alltid enklast att kontakta en byrå om man inte har gott om tid men ont om pengar. Alternativet är att sitta och ringa runt själv. Dessutom vet byrån redan vad som finns och vad det kostar, och projektledarna har ofta lång vana av att planera event utifrån behov och önskemål.

Vi tackar Mikaela på Perfect Event!

Leave a Reply