TwistMagazine.se

Magazine-bloggen med en Twist

rainbow

Veckans mest twistade nyheter:

Det händer sannerligen en hel del roliga saker. I detta inlägg har jag dammsugit Sverige och även världen på de mest twistade nyheterna under veckan som gått. Håll till godo!

Äldre man lade krokben för fyraåring

Det var en helt vanlig lördag i Sundsvall då en 51-årig man lade krokben för en fyraåring. Visserligen uppges mannen ha varit påverkad vid tillfället, men pojken lär ha fått sig en rejäl chock då den, för honom, okände mannen mitt i centrala Sundsvall fällde krokben för pojken. Fyraåringen sägs ha klarat sig utan några skador, men händelsen är polisanmäld. Vissa verkar ha kvar sitt barnasinne minsann.

Vaknade upp på sin egen begravning

Det var i Zimbabwe som en 34-årig man skulle begravas. De anhöriga hade samlats för att ta ett sista farväl utav mannen i kyrkan. Plötsligt upptäcker en av gästerna att mannen i kistan rör på sig. Kroppen vaknade helt plötsligt till liv och gästerna blev skräckslagna och hysteriska. 34-åringen lever nu alltså igen och mår bra. Det är inte alla som får vara med om sin egen begravning.

Plankare bröt foten

En man i 20-årsåldern skulle under en lördagskväll ut på krogen, på Statt i Sala. Men han ville inte betala något inträde, så han bestämde sig för att planka in. Det framgår inte hur han försökte ta sig in, men istället för att lyckas med det snåla tillgreppet så halkade han och bröt foten. Istället för ett natklubbsbesök blev det sjukhuset över natten för ynglingen. Vad är det man säger, karma is a bitch?

Leave a Reply