TwistMagazine.se

Magazine-bloggen med en Twist

rainbow

Veckans mest twistade nyheter:

Här kommer ett litet urval av de twistade nyheter som har hänt nu i veckan!

Vaknade utan penis
En man i Kina fick en hemsk upptäckt när han vaknade av att han fick en påse över huvudet och någon drog ned hans byxor. När tjuvarna gett sig av var i chock men upptäckte snart att det blödde och att hans penis var borta. Han lär ha varit i en sådan chock att han inte känt det i första stunden och det kan man väl tycka var tur för honom. Anledningen ska vara hans påstådda kärleksaffärer med flera kvinnor och man misstänker att det var de svartsjuka älskarinnorna som gjorde stölden. Han har lärt sig en läxa men förnekar otrohet, vi får se vad som händer när han återhämtat sig på sjukhuset, kanske börjar en jakt på den stulna penisen?

Lämnade dottern på flygplatsen  – flög iväg själva
Ett polskt par skulle åka med sin dotter på en två veckors lång semester till Grekland, när de skulle checka in visade det sig att dotterns pass inte var giltigt. Paret bestämde sig därför att lämna sin tvååring på flygplatsen och sedan springa till planet för sin semester. Det framgår lite svagt att barnets farmor skulle hämta henne vid flygplatsen, men undertiden fick ett par som arbetade på flygplatsen ta hand om den förtvivlade lilla tjejen vars föräldrar stuckit på semester till härliga Grekland. Och nog får vi hoppas att dem har det trevligt där nere, för när de kommer hem väntar polisen på dem!

För att fortsätta på flygplanshistorier och barn, en elvaårig pojke från Manchester rymde från sin mamma när de var på ett shopingcenter i närheten av Manchester Airport. Han följde efter en annan familj och det var ingen av de anställda på flygplatsen som märkte av att pojken reste själv. Han slank lätt igenom både säkerhetskontrollen och ombord på flygplanet, helt utan pass eller biljett. Det var inte fören planet var i luften som de anställda ombord började ana att pojken reste helt själv och ringde då tillbaka till Manchester Airport som bekräftade att han inte skulle vara med på planet, därefter fick han snällt vänta i flygplanet som landat i Rom för att göra sig beredd för resan hem till England igen. Mer än fem anställda på flygplatsen ska ha fått sparken efter denna händelse och en utredning om hur det hela gick till har börjat.

Leave a Reply